Sunday, July 20, 2008

Appartement in de sjakos !

Een week vol terrasjes doen, op restaurant gaan, feestjes geven en vriendenbezoekjes achter de rug en we hebben weeral goed nieuws: mijn volgend adres wordt Brouwerstraat nr 11 in Berchem ! Een gezellig straatje met bloemetjes en zo goed als geen verkeer, vlakbij het station en de tram naar 't stad, en ook dicht bij vrienden ! Een House warming party mag je verwachten rond 1 oktober !

En er zijn zelfs al fotootjes:Dank u dank u Els om het mij het appartementje van uw mama aan te raden ! :)

Het feestje vrijdagavond was trouwens super. Goed bijgebabbeld, iedereen was in form, veel gelachen en gedronken. ;) Ook hier enkele fotootjes van te zien, we hebben jammer genoeg wel niet iedereen op foto !Ondertussen kijk ik er naar uit om eindelijk op een paar sollicitatie gesprekken te gaan. Deze week verwacht ik nog een gesprek bij Dredging te gaan doen, de week daarop nog een interview bij het OZ. Tussendoor kijk ik nog op de VDAB naar andere vacatures; heb er eentje gezien om de admin te gaan doen bij Media Markt: voor de personeelskorting alleen al zou ik het doen; dan kan ik mijn flatscreen en surround system goedkoper in huis halen !

Ik moet bekennen dat ik niet elke dag vol positiviteit rondloop; af en toe heb ik momenten dat ik moe ben en denk: was ik maar al gewoon aan het werk; zeker van een inkomen; zat ik al maar in mijn zetel in mijn appartement, alles geregeld, genietend van een filmpje met wat vrienden, of een lekkere maaltijd aan het koken voor mezelf. Ik kijk er echt naar uit om mijn stulpje super gezellig in te richten zodat ik mij er de komende jaren in mag thuis voelen, als een warme cocon waarin ik mijn toevlucht vind na een lange werkdag.

Met al het plannen is het een uitdaging om echt in het NU te blijven; het is verleidelijk om te denken aan het solli-gesprek dat nog moet komen of te hunkeren naar het moment dat ik de deur van mijn eigen thuis achter mij kan dichttrekken, terwijl ik nu al in een gezellig huis zit. Deze week zit ik even alleen; vanavond nog eens een echte belgische TV avond met wat chips en een lekkere hoegaarden. Genieten; genieten, en nog eens genieten. :)

7 comments:

Ken De Vos said...

Hey broer,
Amai da's goe nieuws hé! Je eigen stulpje...
Ik stip diene 1e oktober alvast aan in mijne agenda!

't Feestje afgelopen vrijdag was idd. héél gezellig! Tof om je vrienden te leren kennen!
Plezante foto's ook...

bittersweet said...

Blijven mindfulnessen! Leuke plannetjes zijn leuk maar vergeet niet te genieten van het moment zelf (ook al staat nog niet alles in orde) enne, voordat je het weet zit je weer in de dagdagelijkse sleur van werken-thuiskomen-slapen-werken-thuiskomen... :p

Congrats met het appartementje!

-x-

Tozansha said...

ooooh, schoon appartement!!
't zal allemaal snel genoeg gaan Dennis! Geniet maar wa van het niks doen, ma kan goe geloven da het niks doen maar niks is na een jaar ni veel doen. LOL
Hou ons op de hoogte van het resultaat van de solicitatie gesprekken he?!
Dikke knuffel!!

Eddie the Girl said...

i need a translation: Dank u dank u Els om het mij het appartementje van uw mama aan te raden ! :)

so your renting Els mom's apartment? cuz it's really nice.

Anonymous said...

Piep,
Ik ben echt super blij voor je, en die sollicitaties komen zeker in orde, binnen paar maand heb je je eigen stulpje.... Je mag zeker uitkijken naar die zaken! Whats' life without goals?
inne
x

Anonymous said...

Kvind het superbangelijk mega da ge in de buurt blijft :)


By the way! Het is dus DE Brouwerstraat he... (De Brouwerstraat 11, anders komt uwe post ni aan :p)
Enne... Ik zal den huisbaas in toom houden zenne ;)

x
Els

Anonymous said...

waaaw, tzag er gezellig uit seg en gezond!! :D veel gezonder dan mijn weekend!
Echt een heel mooi appartement, daar kan je echt iets gezellig van maken! Ik ben heel blij voor jou!

Die solliciaties komen wel goe, positief blijven denken!

Dada!
xxx
-Wendy-